MALING AV UTVENDIG TAK
Maling av alle slags utvendig tak

Den avgjørende faktoren som påvirker levetiden til ethvert tak er hvor godt taket vedlikeholdes og hvor bra det er bevart. Alle typer takreparasjoner er kompliserte og dyre, så for å unngå høye kostnader, anbefales det at eieren i god tid er informert om takets tilstand og slitasje nivå. Skrelling av takmaling og takrusting er de vanligste hovedproblemene som takeiere står overfor. Vanligvis anbefales det å male taket igjen hvert 2-4 år, men teknologisk riktig malt tak vil forlenge takets levetiden opp til 10 år.

For ikke å miste takets visuelle utseende og opprettholde de tekniske parametrene i mange år, må takmaling utføres i flere trinn:

  • Mekanisk takrengjøring (vask)
  • sjekke takbelegget og reparere hull eller andre skader, hvis de er funnet,
  • hvis det finnes rust, må den rengjøres mekanisk (for metalltak),
  • taket skal vaskes grundig med en spesiell løsning som renser, avfetter og mykgjør bunnlaget (for malte tak),
  • påføres et strøk med metallgrunning (rustmodifiserende middel anbefales),
  • påføres malingen (antall malingslag avhenger av takbeleggets type og andre parametere).

Våre profesjonelle medarbeidere vil tilby rask og høy kvalitets service til fornuftige priser. Vi bruker de nyeste tilgjengelige teknologier og følger alle sikkerhets regler. Hvis du har spørsmål – ring oss for rådgivning og vi vil hjelpe deg med å finne den mest passende og økonomisk løsningen for deg.

Hvor mye koster det å male utvendig taket? Prisene avhenger av en rekke faktorer, både takbelegg og “ureinhet” og mose mengden på den. Di avhenger også av hvilken type vaskemiddel og maling og mosefjerner midler som brukes, takets stigning, teknikken som brukes, plasseringen etc. Et kostnadsoverslag blir vanligvis laget etter takets vurdering på stedet og etter vi har sett mengden arbeid som skal utføres.

For å bestille eller få rådgivning, ring oss: +4748407208 / +4746241930 eller klikk “her

Vi hjelper deg gjerne!

10 ÅRS GARANTI
IKKE GLEM! RETTIDIG OG RIKTIG TAKVEDLIKEHOLD KOSTER MYE MINDRE ENN STØRRE TAKREPARASJONER OG FORLENGER LEVETIDEN OG VERDIEN PÅ HELE BYGNINGEN BETYDELIG.
PRIVACY PREFERANSER
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personverninnstillinger. Vær oppmerksom på at blokkering av noen typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen din på nettstedet vårt og tjenestene vi tilbyr.